review-ervaringen-therapie-vrij-leven

Je laten zien en gezien worden...

geeft meer verbinding met jezelf, anderen en je kwaliteiten

Ervaringen met de Sessies bij Praktijk Vrij Leven


"In verband met jarenlange faalangst en onzekerheid ben ik bij Lotte terechtgekomen. Ik voelde mij meteen erg op m’n gemak. Ze straalt rust uit en is heel toegankelijk.

De sessies zijn elke keer weer bijzonder. Er komen soms momenten uit het verleden aan bod die ik van tevoren niet had kunnen bedenken, maar die blijkbaar nog niet goed zijn afgesloten. Na de sessie heb ik vaak nieuwe energie!"

- Anouk-


I decided to meet Lotte as I was brooding a lot and constantly thinking over my problem. I was having a lot of anxiety.

I am very confident in Lotte. She is a great listener. She guided me back to my youth where I was able to get to the knot of the problem and finally understood why I was acting and reacting that way. It has not always been easy but always worth it.

After a few sessions, I am less anxious, more assertive, more peaceful.

- Veronique-


Lotte heeft een prettige manier van contact maken. Ze luistert goed naar mij en zet mij zelf aan het denken en voelen. Onder begeleiding van Lotte ben ik meer ik contact gekomen met mijn innerlijk kind. Het voelt veilig om me kwetsbaar op te stellen, wanneer ik bij mijn verdriet kan komen mag het er zijn.

 

Lotte stemt af op wat ik nodig heb, waardoor ik me gezien voel. De sessies zetten me aan het reflecteren en werken daarmee nog een tijd door. Ik ben meer mezelf dan voorheen, ik ben dankbaar voor deze ontwikkeling.

- Michelle-