psychosociale-therapie-nijmegen-den-haag

Tarieven

een balans tussen geven en ontvangen...

Diverse sessies:

- Kennismaking:  30 min.                                    : 35 euro 

- Psychosociale therapie; +/- 75 min               : 110euro 

- Tafel- of trauma opstelling +/- 90 min          : 125 euro

Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van BTW 


 Tot 48 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht, kunnen we hier over in gesprek komen.


Betaling

De betaling voor losse sessies in de praktijk is ter plaatse contant of per bank app..

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433.


Na afloop van de sessie ontvang je een digitale factuur die je eventueel kunt declareren bij je aanvullende verzekering.

Praktische details en vergoedingen

Vergoedingen

Bij de meeste verzekeraars worden mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoed als je een aanvullende verzekering hebt voor Alternatieve geneeswijzen. Zie voor meer informatie de website van de beroepsvereniging.

Een overzicht van vergoedingen psychosociale therapie door verzekeraars, vind je hier


Lidmaatschappen en registraties

Ik ben geregistreerd als transpersoonlijk therapeute bij het RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg) en lid van de NVPA (beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten). Verder ben ik aangesloten bij het NIBIG een geschillen commissie voor Complementaire zorg en Alternatieve geneeswijzen.


RBCZ   null null


Klachtenprocedure

Praktijk Vrij Leven is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.

Ligging van de therapie- en coaching praktijk

Praktijk Vrij Leven ligt in Nijmegen- Lent, op korte afstand van de doorgaande weg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus) en de auto; o.a. vanuit Arnhem, Bemmel, Beek, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Nijmegen, Ooij, Oosterhout (GE), Ubbergen, Weurt en Wijchen.

Het adres vind je onder Contact