psychosociale-therapie-nijmegen-den-haag

Tarieven

een balans tussen geven en ontvangen...

Diverse sessies:

Kennismaking:  30 min.                                    : 30 euro

Psychosociale therapie; +/- 75 min               : 85 euro

Relatietherapie; +/- 75 min                              : 120 euro

Levenscoaching; +/- 60 min                          : 75 euro (komt niet voor vergoeding in aanmerking)


 Tot 48 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht, kunnen we hier over in gesprek komen.


Betaling

De betaling voor losse sessies in de praktijk is ter plaatse contant of per bank app..

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433.


Na afloop van de sessie ontvang je een digitale factuur.

Praktische details en vergoedingen

Vergoedingen

Bij de meeste verzekeraars worden mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoed als je een aanvullende verzekering hebt voor Alternatieve geneeswijzen. Zie voor meer informatie de website van de beroepsvereniging.


Korting bij beperkte financiële middelen

Zijn je financiële middelen beperkt? Met een Ooievaarspas (Den Haag) of studentenpas ontvang je 10% korting op de sessies. Bij het ontvangen van bijstand geldt eenzelfde korting.


Lidmaatschappen en registraties

Ik ben geregistreerd als transpersoonlijk therapeute bij het RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg) en lid van de NVPA (beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten). Verder ben ik aangesloten bij het NIBIG een geschillencomissie voor Complementaire zorg en Alternatieve geneeswijzen.

null                         null                   null


Klachtenprocedure

Praktijk Vrij Leven is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.

Ligging van de therapie- en coaching praktijk

Praktijk Vrij Leven ligt in Nijmegen- Lent, op korte afstand van de doorgaande weg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto; o.a. vanuit Arnhem, Bemmel, Beek, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Nijmegen, Ooij, Oosterhout (GE), Ubbergen, Weurt en Wijchen.

In Den Haag ligt de praktijk op de grens met Oud Rijswijk. Deze is eenvoudig te bereizen met het openbaar vervoer. De therapie praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg, waardoor hij ook met de auto goed bereikbaar is vanuit  Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland ed.

arrow_drop_up arrow_drop_down