arrow_drop_up arrow_drop_down
psychosociale-therapie-nijmegen-den-haag

Tarieven

een balans tussen geven en ontvangen...

Diverse sessies:

Kennismaking:  30 min.                                    : kosteloos

Psychosociale therapie; +/- 75 min               : 65 euro (eerste 3 sessies)

Levenscoaching; +/- 60 min                          : 55 euro (eerste 3 sessies)


Na 3 sessies gaat de prijs omhoog naar resp. 75 euro en 67,50 euro.

  

Tot 24 uur voor de afspraak, kan kostenloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht, kunnen we hier over in gesprek komen.


Betaling

De betaling voor losse sessies in de praktijk is contant of per bank.

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433.

Praktische details

Zijn je financiƫle middelen beperkt? Met een Ooievaarspas (Den Haag) of studentenpas ontvang je 15% korting op de sessies. Bij het ontvangen van bijstand geldt eenzelfde korting.


Klachtenprocedure

Praktijk Vrij Leven is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.


Ligging van de therapie- en coaching praktijk

Praktijk Vrij Leven ligt aan de rand van Nijmegen langs de Waal. Deze lokatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto oa. vanuit Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Lent, Ooij, Oosterhout, Ubbergen en Weurt.

In Den Haag ligt de praktijk op de grens met Oud Rijswijk. Deze is eenvoudig te bereizen met het openbaar vervoer. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg, waardoor hij ook met de auto goed bereikbaar is vanuit Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland ed.