arrow_drop_up arrow_drop_down
psychosociale-therapie-nijmegen-den-haag

Tarieven

een balans tussen geven en ontvangen...

Diverse sessies:

Kennismaking:  30 min.                                    : 25 euro

Psychosociale therapie; +/- 75 min               : 65 euro (eerste 3 sessies)

Levenscoaching; +/- 60 min                          : 55 euro (eerste 3 sessies)


Na 3 sessies gaat de prijs omhoog naar resp. 75 euro en 67,50 euro.

  

Tot 48 uur voor de afspraak, kan kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het totale bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Als er sprake is van overmacht, kunnen we hier over in gesprek komen.


Betaling

De betaling voor losse sessies in de praktijk is ter plaatse contant of per bank app..

Bank: ING; t.n.v. L Kaptijn rekening: NL63INGB0751055433.

Praktische details

Beroepsvereniging NVPA

Lotte Kaptijn van Praktijk Vrij Leven is aangesloten bij NVPA, Beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten.  Na afronding van de opleiding medische- en psychosociale basiskennis (in juni 2020), wordt het lidmaatschap omgezet in een volwaardige, waardoor de sessies in aanmerking zullen komen voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.


Korting bij beperkte financiële middelen

Zijn je financiële middelen beperkt? Met een Ooievaarspas (Den Haag) of studentenpas ontvang je 15% korting op de sessies. Bij het ontvangen van bijstand geldt eenzelfde korting.


Klachtenprocedure

Praktijk Vrij Leven is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG). In het geval dat je niet tevreden bent over de behandeling of de manier dat je behandelt bent, kun je in eerste instantie contact opnemen met Lotte Kaptijn. Zij heeft uiteraard de intentie om er samen uit te komen. Mocht het zo zijn dat jullie er niet uit komen, dan kun je de klachtenprocedure volgen.


Ligging van de therapie- en coaching praktijk

Praktijk Vrij Leven ligt in Nijmegen- Lent, op korte afstand van de doorgaande weg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto; o.a. vanuit Arnhem, Bemmel, Beek, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Nijmegen, Ooij, Oosterhout (GE), Ubbergen, Weurt en Wijchen.

In Den Haag ligt de praktijk op de grens met Oud Rijswijk. Deze is eenvoudig te bereizen met het openbaar vervoer. De massage praktijk ligt op een gemakkelijke route richting snelweg, waardoor hij ook met de auto goed bereikbaar is vanuit  Delft, Leiden, Nootdorp, Rijswijk, Rotterdam, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en het Westland ed.